Taastrup Hovedgade 64, 1. tv., 2630 Taastrup

Lyst og regulært kontorlejemål på 130 m2 med AAA beliggenhed

Tæt på Taastrup Station, midt på den bedste del af Taastrup Hovedgade, udlejes et meget regulært kontorlejemål på ca. 130 m² på ejendommens 1. sal.

Ejendommen, som har ligget på Taastrup Hovedgade i næsten 100 år, har igennem årene huset forskellige virksomheder, og har en gang været en stor møbelforretning, derfra stammer den brede trappe, som fører op til første sal.

Ejendommens lejere har typisk boet i ejendommen igennem mange år, hvilket har skabt en stabil lejerkreds. Den hidtidige lejer måtte desværre stoppe sin virksomhed efter at have været i ejendommen i mere end 14 år, derfor udbydes lokalet nu.

I ejendommen findes i øvrigt en af Taastrup Hovedgades ældste frisørsaloner og nabolejemålet på 1. sal blev tidligere i år indrettet som et mindre kontorfællesskab, hvor der i dag arbejder virksomheder indenfor digital markedsføring, forsikringsmægler og et ejendomsselskab.

Lejemålet fremstår lyst og imødekommende, og har vinduer ud imod Fredensvej og er i dag opdelt som et storrumskontor, men kan nemt omdannes med mindre cellekontorer, hvis det ønskes. Absolut et fleksibelt lejemål, med mange muligheder. Der kan etableres ca. 8-9 arbejdspladser i lejemålet, som også egner sig til undervisningsbrug eller klinikformål.

Til lejemålet hører endvidere, et mindre køkken / frokoststue med plads til spisebord, kopirum samt mindre lagerrum og hertil to toiletter.Derudover adgang til atriumgård efter nærmere aftale.

Med de ca. 300 m hen til Taastrup Torv og stationen, masser af parkeringspladser i området samt relativt tæt på Roskildevej og motorvejsnettet, ligger ejendommen meget centralt i Taastrup / på Vestegnen.

Lejemålet kan indrettes efter aftale.

Velkommen til Taastrup Hovedgade 64, 1. tv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.