Kingosvej 3, 2630 Taastrup

130 m2 flot klinik lejemål med adgang til 3.600 m2 park

Flot klinik lejemål på 130 m2 - nyistandsat med eksklusiv adgang til egen have på 80 m2 - og yderligere fælles brug og adgang til usædvanligt flot park/haveanlæg på godt 3.600 m2 - kommer nu til udlejning.

Hovedejendommen, som har ligget vis á vis Taastrup Hovedgade i godt 100 år, har igennem årene huset forskellige virksomheder, senest har C & B Systems lejet hovedejendommen som deres repræsentative hovedsæde. Derudover er JH revison også lejer i ejendommen.

Lejemålet, der er nyistandsat, indeholder pænt indgangsparti, med lille entre, og adgang til større kliniklokale og stort rum/venteværelse(kan opdeles til 2), herunder yderligere et lyst lokale, der vender ud til haven, med adgang til møderum og frokoststue, der udmærket kan bruges som kliniklokale, hvor der er flot lysindfald. Hertil er der trinette køkken med opvaskemaskine og køleskab og 2 toiletter. Lejemålet er installeret med flot loftsbelysning.

Der er handicapvenlig adgangsforhold til lejemålet.

Ejendommen indeholder alt, hvad en moderne ejendom skal rumme, og er opgraderet med nyeste teknik og fiberforbindelser ind til selve hovedejendommen.

Haveanlægget/parken på 3.600 m2, med sine snoede stier og flotte beplantning og træer, læ kroge og petanque bane skal opleves.

Parken deles med øvrige lejer på Kingosvej 1-3 og den eksklusive bebyggelse, Hvidestensparken, opført i 2004 med 16 seniorvenlige boliger efter ide af Kim Utzon.

Hovedejendommen har stor synlighed fra Taastrup Hovedgade.

Der er gode parkeringsmuligheder lige ud for lejemålet - med samlet ca. 85 p-pladser til ejendommen, der deles med øvriger lejer, efter princippet "først til mølle". Der er altid ledige p-pladser, uanset tidspunkt.

Infrastrukturen er optimal, med kort afstand til motorvejsnettet, 200 meter til Roskildevej og 250 meter til S-tog, med busstoppested lige ude for døren.

Dette er et lejemål for den kvalitetsbevidste virksomhed med 3-5 ansatte, der ønsker et repræsentativt lejemål, hvor medarbejder vil stortrives i flotte og lyse omgivelser!

Et flot og repræsentativt lejemål!

Velkommen til Kingosvej 3!


Lidt historie om ejendommen i sin helhed:

Taastrups Mads Skjern!

I året 1894 etablerede den unge forretningsmand Hugo Dorph, (der kom fra Lolland med 3000 kr. på lommen, som han havde lånt af sin svigerfar) sig i Taastrup som manufakturhandler.

Han var en driftig forretningsmand, der hurtigt så et nyt forretningsområde, nemlig konfektionssyet tøj, og virksomheden udviklede sig med eksplosionsagtig hast.

Samtidig havde Hugo Dorph en stor interesse i byggeri. Virksomhedens udvikling krævede stadig mere plads, det ene byggeri afløste det andet, indtil han i 1925 byggede sit livsværk, den meget store fabrik på Selsmosevej, hvor der i dag er Taastrup Posthus. I 1936 beskæftigede fabrikken ca. 350 personer, inkl. hjemmesyersker.

Naturligvis skulle en sådan matador bo standsmæssigt.

Og i 1918 påbegyndtes på et stykke bar mark opførelsen af Hvidesten. En herskabsvilla med sidebygning til stald, garage, chauffør bolig, og en selvstændig gartnerbolig, samt park, frugthave og skov, ca. 16000 kvm.

I parken blev plantet mange eksotiske træer, hvoraf adskillige står endnu, og bag frugthaven blev anlagt tennisbane (nedlagt i dag).

Efter Hugo Dorphs død fortsatte sønnen Bøie Dorph virksomheden, ligesom han beboede Hvidesten frem til 1985.

Hvidesten blev nu domicil for D. M. K. leasing, der på det tidspunkt havde meget succes med leasing af bl.a. skibsanparter og meget mere til folk med ondt i skatten.

Da leasing eventyret var slut blev ejendommen sat til salg, og i 1996 købte Erik Dahl ejendommen, der efter yderligere om- og tilbygninger fungerede som dataskole frem til 2004.

I denne periode blev der foretaget en omfattende nybygning med 3 kontorpavilloner, tegent af Kim Utzon, der føjede sig smukt til den gamle hovedbygning. Byggeriet blev præmieret af Høje Taastrup Kommune.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.