Kohavevænget 1, 5800 Nyborg

Spændende investeringsejendom - afkat 7,51 %

Spændende investeringsejendom udlejet til Fakta A/S.


Ø Udlejet til Fakta med uopsigelighed for lejer indtil december 2025.

Ø Startafkast 7,51 %, lejeregulering NPI min. 2 % og max. 4 %.

Ø Velbeliggende med storsynlighed i Nyborg - regionens bedste omsættende.

Ø ”Single unit” med 56 – p-pladser.

Ø Bygningen er ny opført i 2015/2016, med begrænset behov for løbende vedligeholdelse.


Nyborg på Fyn har 17.192 indbyggere og ligger lige ved Storebælt og er forbundet med Sjælland via Storebæltsbroen og kun 15 km. til Odense.

Bygningen er opført i 2015/2016 i 450 mm sandwichelement og med build up tag med tagpap. Ejendommen er en klassisk Fakta ejendom, som ”single unit” med 56 parkeringspladser foran butikken og let tilgængelighed til aflukket varegård.

Og netop denne Fakta-forretning er i 2019 kåret til regionens bedste Fakta, hvilket understreger ejendommens gode beliggenhed her på hjørnet af Kohavevænget og Frisengårdsvej/Skaboehusevej - hvor der dels er optimal synlighed og en let tilgængelighed til og fra ejendommen, ligesom ejendommen er omgivet af meget store beboelsesområder.

Beliggenheden kan ikke være bedre i Nyborg, med stort opland via á vis stort parcelhuskvarter, godt en km. fra Nyborg centrum, med gode tilkørselsforhold og nem adgang til de tilhørende 56 parkeringspladser.

Her er tale om en god investeringsejendom, med begrænset løbende vedligeholdelse, herunder en stabil lejer og en lejekontrakt med forholdsvis lang uopsigelighed og løbende indeksering.

Depositum 6 måneder ved Coop koncerngaranti.

Absolut en ejendom, der skal ses.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.