Jægerbuen 26, ejerl. 27-30, 2635 Ishøj

Velfungerende investeringsejendom med stort kundeflow

4 erhvervsejerlejligheder, samlet som én, i pæn vel vedligeholdt ejendom fra 1970, der er opført i hvide mursten med tag af tagpap(2009), med et samlet erhvervsareal på 1.032 m2 og et grundareal på 1.032 m2.

Ejendommen består af 6 fuldt udlejet erhvervslejemål midt i beboelses kvarter, og fungere som et mindre lokalt center, der ligger sammen med en del andre forretninger i de omkringliggende boligarrerer, hvorfor der altid er et stort kundeflow til forretningerne.

Forretningerne er udlejet til bl.a. frisør, slagter, grønthandler, café, pizzeria og spillehal.

Der er tale om solide og stabile lejere, hvor flere af lejerne, har været lejere siden 1983, herunder er hovedparten af lejekontrakterne med fornuftige uopsigelighedsperioder på 3-10 år, og derved kræver ejendommen kun et minimum af administration. Hovedparten af lejekontrakterne er reguleret med NPI - min. 3 %.

Lejemålene fremstår pæne og indbydende.

Ejerforeningen er veldrevet, og af samme administrator, som da bebyggelsen blev opført.

Her er tale om en velfungerende investeringsejendom med et afkast på 8,13 %, med fornuftige lejekontrakter og et godt cashflow, til en meget konkurrencedygtig kvadratmeter pris på godt kr. 13.000 i region Hovedstaden!

Absolut en ejendom, der skal ses!


Infrastrukturen:
Ejendommen ligger optimalt, kun 200 meter fra Ishøj S-togstation og Bilka, hvor der dagligt passerer 25.000 passagerer, hvoraf ca. 5.300 stiger af og på toget.

Derudover er centreret nærmest nabo til de 2 mest trafikerede veje i Ishøj - Ishøj Strandvej og Ishøj Stationsvej med adgang til Køge Bugt Motorvej og Motorring 4.

Gode p-forhold ved ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.