Taastrup Hovedgade 107, 2630 Taastrup

Flot kontorejendom med goodt lejemix

Stationsnær og flot kontorejendom, midt på Taastrup Hovedgade opført i 1984 og senere ombygget i 1994, med 200 kvm. godkendt byggeret til boliger i tagetage.

Centralt beliggende og kun 350 meter til Taastrup Station, med gode parkeringsforhold på ejendommen, der rummer 11 p-pladser til ejendommens lejer.

Ejendommen er i 3 etager og indeholder 9 lejemål - 3 butikslejemål, 5 kontorlejemål og kælder - ejendommen er løbende vedligholdt og indeholder elevator. Herudover er der pricipel godkendelse til udnyttelse af 200 kvm býggeret til bolig i tagetagen. Ejendommen indeholde på bagsiden, derudover 2 (store)terasser på 1. salen - som lejerne har eksklusiv brugsret til.

Fuldt udlejet til 7 gode stabile lejere - med gode uopsigeligheder - op til 7 år, hvor kan oplyses, at der kun har været 2 fraflytninger de sidste 5 år., der hurtigt blev udlejet.

God lejespredning og sammensætning af lejere som omfatter William Demant(Høreapperetter) 2 læger, tandteknikker, psykolog, boligmægler, projekudvikler/erhvervsmægler.

Der er p.t. 2 ledige lejemål i ejendommen - det ene lejemål på 180 kvm. er en del af et opdelt lejemål til William Demant, som ikke er udlejet endnu - og ca. 200 kvm kælder står uudlejet. Sælger stiller lejegaranti i op til 2 år for de uudlejede lokaler.

Ejendommen er momsregistreret, men sælger opkræver ikke moms på erhvervsleje for de 2 lægeklinikker og tandteknikker - dog opkræves al drift og forbrug med moms hos alle lejer.

Det er vores vurdering, at ejendommen rumme mulighed for, at kunne konverteres til boliger, hvis ny ejer kan anvise de krævede friarealer. Skal godkendes af Høje-Taastrup Kommune.

Infrastrukturen til ejendommen er optimal, med kort afstand til motorvejsnettet, 350 meter til s-tog og bustoppested kun 100 meter fra hoveddøren.

Afkastet i dette prospekt viser ca. 6.2 % - idet byggeretten til de 200 kvm. boliger i tagetagen er medtaget til en værdi af kr. 900.000 - er det faktiske afkast reelt 6,50 %.

VELKOMMEN TIL TAASTRUP HOVEDGADE 107!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.