Vadsbyvej 17, 2640 Hedehusene

Velbeliggende erhvervsgrund på ca. 12.000 m2 til oplag

Velbeliggende erhvervsgrund kun 2,5 km fra Holbækmotorvejen.

Grundareal på ca. 12.000 kvm til oplag efter udstykning. Se opdeling senere i dette materiale.

Grunden er velbeliggende i et attraktivt område i Hedehusene/Vadsby direkte ud til Vadsbyvej. Området ligger blot 2,5 km fra Holbækmotorvejen med gode tilkørselsforhold, og København kan nås på mindre end 25 min. og Roskilde på under 10 min. Der er endvidere busforbindelser til Hedehusene, Roskilde og Høje-Taastrup.

Grunden er omfattet af kommuneplanramme for Vadsby. Der landzonetilladelse til udstykning, såleds at grunden må anvendes til oplagsplads for større materiel inden for forskellige erhverv som stillads, maskin- eller andre paldskrævende oplag.

Arealet i dag huser et miljøcertificeret Autoophug, der nedlægges efter endt udstykning.

Grunden er forberedt for tung trafik.

Vadsby er landzonelandsby, hvor der kan foregå en begrænset tilvækst af boliger og erhvervsmæssige formål efter nærmere retningslinjer fastlagt i rammerne for lokalplanlægningen, og efter nærmere aftale med Høje-Taastrup Kommune. Så dette er en unik mulighed for en virksomhed, der har tanker og plan på en placering inden for oplag i bred forstand, i dette område.

Det samlede grundareal udgør i dag 18.377 kvm, men efter udstykning forventes det samlede grundareal at være 11 - 12.000 kvm., med en bebyggelsesmulighed omkring 1.000 til 1.200 kvm. inden for det blå felt, visualiseret i tegning 4 i dette materiale.

Købesummen tillægges moms!

Velkommen til Vadsbyvej 17!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.