Hammershusvej 21, Udstrup, 4370 Store Merløse

450 m2 kombineret erhverv- og boligejendom med 2.690 m2 grund, med naturskøn beliggenhed.

En velindrettet ejendom i Udstrup ved Store Merløse - midt på Sjælland - centralt og naturskønt.

Her får man 450 m2 blandet bolig/erhverv, der er opført i 1924 og tilbygget i 2004, med selvstændig afdeling/lejlighed, med nyt badeværelse fra 2021 i et for området god gedigent kvalitet, hertil et højloftet værksted/hal på 200 etagemeter opført i 1997, alt sammen på en 2.690 m2 stor naturskøn grund, der grænser op til åbne marker.


Velindrettet og lys bolig på 181 m2, hertil 200 m2 højloftet værksted med 5,5 meter til kip, med nye mandskabsfaciliteter, med frokoststue, kontor og nyt toilet, og yderligere 70 m2 garage/udhus

Bolig- og erhvervsdel er placeret optimalt på grunden, i forhold til, at enhederne kan fungere selvstændigt.

Erhvervet vil være særdeles velegnet til værksted(også auto), herunder kunne lettere produktion eller montage også være en mulighed. Værkstedet har i dag tilladelse som traktorværksted, og vil kræve anmeldelse til Holbæk Kommune, hvis anvendelsen skal ændres til autoværksted.

Ejendommen er velegnet til den store familie, der foretrækker masser af plads og lys eller til 2 generationer, der vil bo på samme matrikel, i absolut fredelige og naturskønne omgivelser.

En perfekt ejendom for dem, der værdsætter de fordele, der er ved at kombinere familie- og evt. arbejdslivet, i spændende kommune som Holbæk, der byder på mange muligheder.


Ejendommen indeholder:

Boligdelen:

Består af et velindrettet parcelhus på 181 m2 fra 1927 med 7 rum, heraf 4 soveværelser, om- og tilbygget i 2004, hertil nyt badeværelse fra 2021.


Indrettet på følgende måde:

Stueplan:
Flot stor entre med adgang til 1. salen, og adgang til køkken/alrum med god spiseplads. Fra køkken/alrum kommer man ind i en dejlig stor og lys opholdsstue, med god plads til spisebord. 2 flisebadeværelser, hvor det ene her helt nyt fra 2021. Stort bryggers med god skabsplads, og god plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Yderligere er føjet flot stue og 2 lyse værelser til i 2004 der sagtens kan fungere som en selvstændig enhed/bolig, i det der lige er etableret nyt badeværelse her i 2021, i forbindelse med denne afdeling.

1. sal
Fra fordelingsgangen er der yderligere adgang via flot trappe op til 1. salen med repos og 2 soveværelse.


Ejendommen opvarmes med el og supplerende brændeovn.

Alle hvidevare medfølger.

Absolut en rummelig og gedigen boligen i sin helhed, der løbende er vedligeholdt gennem årene, beliggende i naturskønne omgivelser.


Erhvervsdelen:

Erhvervsdelen består af pæn hal/værksted på 157 m2 med ca. 43 m2 indskudt dæk, så værkstedet tilsammen har ca. 200 etagemeter. Værkstedet er opført i 1997 som højloftet hal på 5,5 meter til kip.

Værkstedet er udstyret med port i størrelsen 4 x 4,5 meter(b + h).

Der er til værkstedet etableret godkendt olieudskiller og sandfang.

Hallen er indrettet med nye mandskabsfaciliteter, med kontor, frokoststue og nyt toilet. Der vil være mulighed for at etablere bad.

Skønner at hallen har en størrelse, så der kan være ca. 3 - 4 lifte.

Herunder er der oplagsplads/p-areal til ca. 8 biler, hvis man går med drømmen om et autoværksted. Ændret anvendelse kræver anmeldelse til Holbæk kommune, idet værkstedet i dag er godkendt til traktorværksted.

Ejendommen kan opvarmes med luft til luft klimaanlæg.

Indkørsel til hallen via fællesvej.


Grunden:

Grunden på 2.690 kvm er et kapitel for sig selv.

Super flot - og man fristet næsten til at sige, at der er tale om en lille parklignende grund.

Grunden er rigt på dyreliv, og grænser bl.a op til åben marker og har sit egen lille branddam, flagstang og men flot træbevoksning.

Ud over ovenstående bolig og erhvervsdel, er der yderligere et 70 m2 stor udhus/garage på grunden, hertil et aflukket gårdmiljø og overdækket terrasse.

En grund og et gårdmiljø, der kan nydes hele året rundt, men hvor sommeren og de varme aftnerne med grill og kolde drikke, kun kan komme for tidligt i 2021.

Dette er en kombineret bolig/erhverv til den kvalitetsbeviste, der værdsætter og påskønner en central og naturskøn beliggenhed!

Velkommen til Hammershusvej 21!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.