Vintapperbuen 12, 4070 Kirke Hyllinge

Godt cash flow i populært erhvervsområde, og god lejespredning

I populært erhvervsområde i Kirke Hyllinge ligger denne flotte ejendom, med 9 pæne lejemål - og god lejespredning.

Ejendommen er opført i 2001 og består af 2 haller, på samlet ca. 1.200 kvm og en grund på 3.311 kvm., med toilet og mandskabsvogn på yderligere 25 kvm.

Den ene hal på 250 kvm. har en stand, hvor vi ikke har tillagt bygningen nogen særlig stor værdi.- fremgår heller ikke af BBR.

6 af lejemålene er er i dag fuldt udlejet, og der er god interesse for de sidste 3 lejemål, der er 2 x 65 og et på 120 vm.. - altså i alt 250 kvm. - der vil være mulighed for, at slå dem sammen til et lejemål på 250 kvm. med 3 sammenhængende porte. Anvendelse som fx. værksted inden for forskellige brancher(bil, tømre, VVS).

Lejemålene har alle nyere porte, og sat pænt i stand med egen selvstændig el-måler, og selvstændig kontor/værkførerkontor.

Portene måler 3 x 2,5 meter, og loftshøjde til kip er ca. 5,5 meter. Ejendommen er fuldt indhegnet, med selvstændig aflukket port ind til ejendommen.

Ud over lejemålene, vil der være mulighed for at leje p-areal ud, hvor en en p-plads kan udlejes for ca. kr. 4-500 pr. måned - der er ca 15 p-pladser til udlejning pt., svarende til en årlig potential leje på kr. 90.000,-.

En god cash flows ejendom i populært erhvervsområde, med andre virksomheder som GSV, TMC Lager og Logistik ApS.

Der er kort afstand til motorvejen mod Roskilde og København.

Velkommen til Vintapperbuen 12!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.