Taastrup Hovedgade 70, 2630 Taastrup

MåskeTaastrups flotteste ejendom kommer nu til salg!

En historisk ejendom helt i sin egen klasse, på Taastrup Hovedgades bedste placering - kommer nu til salg!

Ejendommen der en blandet bolig- og erhvervsejendom har i næsten 100 år været i den samme families ejerskab.

En ejendom der er opført i år 1900, hvor Bahnson familien har drevet en rigtig manufakturhandel - á la Mads Skjern fra Matador i næsten 100 år - og ja, tidligere under navnet MAGASIN DU NORD(damernes magasin) - der bliver ikke mere Matador over det, end denne ejendom( se beskrivelse senere i dette materiale).

Dette er en ejendom helt i særklasse - ja, måske hovedgadens flotteste ejendom - i en kvalitet, der er væsentligt over gennemsnittet! Består af 265 m2 flot forretning med 100 m2 lager, og 185 m2 istandsat bolig på 1. og 2. salen - og en grund på 607 m2, med ældre dobbelt garage på 50 m2.

Ejendommen har i 2008 og 2009 gennemgået en gennemgribende istandsættelse, med respekt for den oprindelige opførsel, men hvor det morderne er indarbejdet i en absolut smuk og gennemført istandsættelse. Her får man en ejendom i sin helt egen klasse - ja, faktisk kan denne ejendom ikke beskrives - den skal opleves - charmen, din synlige hanebånd, flotte gulve, nyere køkken, nyere tag, de flotte løsninger, kvaliteten, varmen og hyggen i denne ejendom skal blot opleves.

Her er et forsøg på at beskrive ejendommen(men den skal opleves):

Allerede når man kommer til ejendommen, fornemmer man, at dette er en special ejendom, forretningen med de flotte og fremskudte udstillingsvinduer, der på bedste vis udstiller de flotte kvalitets kreationer fra Bahnson mode, der gennem snart 100 år har har bevist, hvordan man driver manufaktur forretning(tøjforretning) med succes her på Taastrup Hovedgade.

Flot indgangsparti ind til en super flot tøjforretning på 265 m2, hvor alt fremstår flot, lyst og velholdt - rektangulært forretningslokale med velfærdsfacilitter i midten af lejemålet, hvor der er personalekøkken og toilet. Bagerste i lokalet, er der pæn trappe ned til velfungerende lager på 100 kvm. - dette er absolut et butikslokaler, der ikke lade noget at ønske, godt indrettet og et rigtig godt flow for kunderne og lyst og venligt. Se plantegning senere i dette materiale.

Og selvfølgelig er forretningslokalet ventileret og afkølet efter de nyeste forskrifter, så kunderne føler velbehag når de går rundt i forretningen.

Boligen er en kapitel for sig selv - 185 m2 i 2 plan, 5 store værelser, 2 stuer én suite, nyere flot køkken og med med egen overdækket terrasse og adgang til altan. Som tidligere nævnt er denne bolig istandsat i 2008 og 2009.

Indretningen af boligen er som følgende.

Selvstændig indgangsparti, med pæn trappe til 1. salen. og repos. Fra reposset er der adgang til de øvrige rum som flot badværelse, stort og lyst soveværelse med direkte adgang til udestue, adgang til de helt igennem suppe flotte 2 stuer - én suite - der igen fører ud til den hyggelige spisestue med franske døre og videre ud til det flotte køkken. Og materialevalget er helt i top, flot plankeloft over de synlige hanebånd, flot plankegulv og De franske døre med facetslebet glas, og med sandblæste motiver på glasset, der fører ind til spisestuen er ikke blot flot, men helt igennem gennemført i en kvalitet som ikke ses i dag - og ja, jeg kunne blive ved med at beskrive.. men denne kvalitet skal opleves og ikke beskrives.. for det er næsten umuligt at beskrive det!

2. salen af boligen består af 4 store værelser, repos, og fordelingsgang til værelserne, med er dog så stort, at der sagtens kan være et mindre kontor, og eget toilet. 2. salen er ikke moderniseret, men fremstår originalt og super hyggelig. Det er vores vurdering, at 2. salen kunne have potentiale som selvstændig lejlighed, hvis der blev indrettet et nyt køkken og brus i badeværelset - dette vil dog kræve en ansøgning hos Høje Taastrup Kommune, herunder skal evt. flugtveje i forbindelse med brand undersøges. Dette forhold er dog sælger uvedkommende.

Bag ejendommen er der mindre have, med ældre garage til 2 biler.

Dette er en unik mulighed for at erhverve sig - måske Taastrup Hovedgades smukkeste ejendom - og en historisk ejendom i en kvalitet, som sjældent ses i dag - og ja, til en meget fornuftig pris og et afkast der er på den rigtige side af 7 %, med en bolig på 185 kvm - dette bør få selv den mest kræsne investor op af stolen.

Infrastrukturen til ejendommen er optimal: Tæt på gode busforbindelser ved Taastrup Torv samt S-tog og tog fra Taastrup og Høje Taastrup stationer. Tæt på motorvejsnettet (Holbækmotorvejen) og Roskildevej.

Velkommen til Taastrup Hovedgade 70!
Lidt historie:


Bygningen, snare stuetagen på Taastrup Hovedgade 70 blev bygget i år 1900. Lejligheden på 1. og 2. salen i 1915 af Hugo Dorph.

I 1932 flytter familien Bahnson ind. Her 92 år senere er det tredje generation, der styrer forretningen.

Jesper Bahnson - anden generation af Bahnson - fortæller - jeg blev født oppe på første sal i 1944, hvor mine forældre boede.

Mine forældre - det unge ægtepar Henning og Ulla Bahnson leder efter et lokale i 1932, hvor deres drøm, var at åbne deres egen tøjbutik. Ullas forældre havde en manufakturhandel i Helsingør og tre døtre. Henning var førstemand i butikken, hvor han faldt pladask for den mellemste datter.


Bahnson flyttede ind

Taastrup Hovedgade nummer 70 var i 1932 netop kommet til salg efter at have stået tom i et halvt år, efter også at have været en tøjbutik med navnet Drasbek i mange år. Drasbek var året før gået neden om og hjem, men alligevel turde mine forældre godt at kaste sig ud i projektet. De flyttede ind på førstesalen, som var blevet bygget i 1915 af Hugo Dorph.

Fundamentet til den kommende familie-virksomhed Bahnson var således lagt:

- Det var en rigtig manufakturhandel - under navnet MAGASIN DU NORD(billedet er fra 1947) - ja, du læste rigtigt - som man ser for eksempel hos Skjerns i Matador, hvor man kunne købe stoffer i metermål, knapper, hatte, strømper, kjoler og gardiner, fortæller den nuværende ejer af Bahnson Mode, Lisbeth Bahnson, der er barnebarn af Henning og Ulla.

I 1938 bliver Henning og Ulla forældre for første gang til Jette og seks år senere bliver Jesper født.

Vi voksede op her i huset, fortæller Jesper Bahnson, imens vi gik på Borgerskolen. I min barndom var der jo store træer langs vejen på hovedgaden, der var brosten og kørte hestevogne.


Krigstiden

Jesper Bahnson bliver født midt i anden verdenskrig.

Det var hårde tider. Også for mine forældre. Min far fortalte mig senere, at han for eksempel byttede sine varer for en halv gris med en landmand, og på grund af rationeringen gemte mine forældre elastikker og sytråde til særlig vigtige kunder.

I 1962 kom Jesper som 18-årig i lære i Roskilde Kontantforretning, der senere lød navnet RK Collection. Her bliver han udlært igennem fire år.

I 68´var jeg et par år i militæret. Det samme år møder jeg Ulla, der var elev her i butikken, hvor jeg kom tilbage omkring 1970, forklarer Jesper.


Tredje generation

I 1974 bliver Peter født og Lisbeth i 78`. "Vi voksede op på Fredensvej og gik på Taastrup Realskole, fortæller Lisbeth Bahnson - tredje generation af Bahnson og fortsætter:

Min mor havde i flere år en børnetøjsbutik inde ved siden af der, hvor der tidligere var vinhandel i nr. 74. Og min farmor og farfar, som vi var meget tæt knyttede til, boede stadig ovenpå i hele min barndom. De arbejdede allesammen hele tiden. Så jeg tilbragte meget af min barndom her i huset. Vi legede gemmeleg og hoppede i dynerne i kælderen.

Storebroren Peter har i dag gardinbussen Bahnson Living.

Som helt ung var Lisbeth Bahnson helt sikker på én ting, og det var, at hun i hvert fald ikke skulle arbejde i butik.

Jeg prøvede kræfter med flere andre fag blandt andet bankverdenen, men alligevel endte jeg med at komme i lære i en tøjbutik i Holbæk, smiler Lisbeth Bahnson, der i 2001 bliver ansat i sine forældres butik, og fem år senere, i 2006, overtager Bahnson Mode, som hun stadig den dag i dag driver med stor succes.

Vi forsøger at have et bredt udvalg til vores kunder af både det klassiske ensfarvede look, men også flere variationer af farver og mønstre til både hverdag og fester. Kvinder i alle aldre kan komme og blive klædt på her i butikken fra inderst til yderst. Vi har også mange faste kunder, der kommer fra oplandet, ja alle nabobyerne, som er kommet her i mange år ligesom deres mødre og bedstemødre gjorde det, fortæller Lisbeth Bahnson og tilføjer:

De kender os, fordi vi har været her så længe.

Vi er kendt for den gode og professionelle service.

Og kunderne kan lide genkendelsen, hvor der også er tid til en privat snak.

Og Lisbeth Bahnson afslutter - den service er en del af vores families DNA og succes - og har altid været det gennem de sidste 92 år!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.